Μεσογειακή μπαγκέτα

Μια νόστιμη μπαγκέτα με μοτσαρέλα και ντοματίνια που σερβίρεται ζεστή είναι το τέλειο πρωινό για τις χειμωνιάτικες ημέρες. Το πιάτο είναι πολύ απλό στην παρασκευή του και η γεύση του και το φρέσκο άρωμα του βασιλικού είναι αναντικατάστατα!

Συστατικά:

  • ολόκληρη μπαγκέτα ολικής άλεσης
  • 40g τυρίΜοτσαρέλα
  • 20 g ρόκα
  • 10 ντοματίνια
  • περίπου 20 φρέσκαφύλλαβασιλικού
  • μια χούφτα καρύδια
  • ελαιόλαδο (γιαάλειμμα)

Κόψτε την μπαγκέτα κατά μήκος και απλώστε λίγο ελαιόλαδο. Ξεπλύνετε και κόψτε στη μέση τα ντοματίνια. Τοποθετήστε τις φέτες μοτσαρέλα, τα ντοματίνια και τα μισά φύλλα βασιλικού στη μπαγκέτα. Βάλτε την σε προθερμασμένο φούρνο και ψήστε στους 180°C μέχρι να λιώσει το τυρί. Στη συνέχεια, βάλτε την από τον φούρνο και πασπαλίστε με καρύδια και τα υπόλοιπα φύλλα βασιλικού.